Neki su ljudi hladni kao led i ništa ne može izmamiti suzu na njihovo lice, dok se neki rasplaču čak i na sitnicu. I baš horoskopski znak može da bude indikator emocija.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj osetljivosti i empatiji. Oni su izuzetno emotivni i vole se povezati s drugim ljudima na dubokom nivou. Rakovi su takođe vrlo nežni i brižni prema bližnjima, što ih čini jednim od najemotivnijih horoskopskih znakova.

Foto: Profimedia

 

 

Ribe

Ribe su vrlo intuitivne i empatične osobe koje su izuzetno osetljive na emocije drugih ljudi. One često doživljavaju veliku tugu i uzbuđenje, a njihova osetljivost može ih preplaviti. Ribe se vole povezati s ljudima i znaju kako slušati i podržati druge u teškim trenucima.

Lav

Lavovi su poznati po svojoj velikoj strasti, ali njihove emocije se mogu vrlo brzo promeniti. Oni su vrlo intenzivni i često se bore s izražavanjem svojih osećaja na prikladan način. Lavovi takođe mogu biti vrlo zaštitnički nastrojeni prema svojim bližnjima i vrlo su lojalni svojim prijateljima i porodici.

Vaga

Foto: Profimedia

 

 

Vage su poznate po svojoj ljubaznosti i sposobnosti da razumeju druge ljude. One su vrlo otvorene prema drugima i često se trude da izbegnu konfliktne i stresne situacije. Vage su vrlo senzitivne na emocije oko sebe i često se bore s donošenjem odluka jer se trude da uzmu u obzir sve strane, prenosi Index.hr.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".