Sinoć je u MTS dvorani bilo deseto jubilarno izvođenje mjuzikla "Vesele devojke" u kom učestvuju Tijana Dapčević, Zorana Pavić, Ivana Peters, Maja Brukner i Svetlana Sretenović, a gde je Ceca došla da pogleda mjuzikl i podrži svoje koleginice Tijanu, Zoranu i Ivanu.

- Izuzetno mi se dopala prestava i nisam očekivala ovako humora i smeha, ja sam se ludo zabavila. Uživala i izuzetno mi se dopalo - kaže Ceca na početku razgovora.

Ovih dana Ceca mnogo radi i mnogo je obaveza i kada su u pitanju snimanja "Zvezde Granda" gde je član stručnog žirija, koncerti i obaveze oko snimanja njenog igrano - dokumentarnog serijala "Ceca šou" - prva sezona "Ceca i deca", folk zvezda nam je priznala da li ima malo slobodnog vremena da se odmori za "svoju dušu".

 

 

- Ovo je nešto što je "za moju dušu" gde sam "ugrabila" slobodno vreme da uživam i ispoštujem svoje prijateljice. One su uigrane i tako dobro funkcionišu na sceni, a još više mi se dopalo to što je muzika koja je izabrana u predstavi je fenomenalna i nekako je u skladu sa mojim senzibilitetom i pesme su koje ja volim.

Posle tačno deset godina Ceca će ove godine 23. juna, održati veliki i spektakularni solistički koncert u Nišu na Niškoj tvrđavi.


- Ne mogu da verujem da je toliko vremena prošlo i mnogo se radujem. Morali smo da pomerimo datum, zato što se poklopilo sa finalom "Zvezde Granda" 24. juna i ne postoji nikako mogućnosti da istog dana budem u dva grada u isto vreme. Dobro ćemo se zabaviti u petak 23. juna i onda 24. juna na finali da dobijiemo pobednika, bio bi red (smeh).

 

 

Sa velikim nestrpljenjem čekaju se Cecine nove pesme, te nam je folk diva ekskluzivno otkrila šta uskoro sprema i to u saradnji sa pevačem Dadom Glišićem.

- Pesmu imam jedno tri godine i sve je bilo u planu da sklopim album, pa i nju da uvrstim u isti, te sam na kraju rekla da je snimam i puštam u etar i neka nam je sa srećom - zaključuje Ceca.

BONUS VIDEO: