Saša Popović ispričao je kako je svojevremeno zbog Zlate Petrović, s kojom je pre braka bio u vezi, zabranio golotinju među pevačicama u "Grandu", a otkrio je i koji pevač se pred njim drogirao, kao i šta bi bilo kad bi objavio autobiografiju.

- To ne bi bilo dobro. Ja znam mnogo toga. Kad bih vam ispričao, dve godine biste imali da pišete o tome, tako da je nikad neću objaviti, ovo što je nešto objavljeno je diskutabilno. Znate, ne bi bilo korektno prema mojoj porodici, a ni prema porodici onih žena s kojima sam bio. Narod najviše zanima to s kim je ko bio. LJudi bi čitali i tražili tu neku, a kad bi videli da nema, bilo bi "e izem ti autobiografiju" - smatra Saša.

Kaže da nije protiv provokativnog oblačenja, ali jeste protiv golotinje.

Foto: ATA images

 

 

- Uveo sam da nema golotinje u "Grandu". Recimo, desilo se jedne godine, Zlata Petrović je skinula brus, pa grudi gole... Nemoj, to nije lepo. Ja volim da vidim zgodnu ženu i agitujem na pevačice da budu lepe, zgodne, seksi, ali da to ima ukusa - rekao je on u emisiji "Seciranje".

Prema narkoticima ima jasan stav.

- Drogu, tj. kokain, samo sam jednom video u životu. Bilo je to 2000. godine, taman smo otvorili "Grand". Imali smo klub, gde smo igrali bilijar. Svako veče su dolazili pevači: Mile Kitić, Rođa, Jašar, nas desetak i jedan od pevača je stavio drogu na sto da povuče crtu. Jašar mi priđe i to kaže, ja reko: "Nemoj to da radiš da neko kaže da se to radi u 'Grandu'!" Eto, tad sam prvi i poslednji put video drogu. Ne volim pijane ljude, drogu, pirsing na ženama. Zato sam se jednom posvađao s Tanjom Savić zbog pirsinga. Kad vidim žene istetovirane, ni to mi nije lepo - kaže Popović.

Foto: ATA images

 

 

On još uvek razmišlja da li da ide pod nož.

- Isti sam kao i pre deset godina. Kaže meni jedna pevačica, sad da ne otkrivam koja: "Vidi, Sale, ti bi mogao da operišeš nos, da ga smanjiš, da zategneš lice." Kao mali sam imao puno bubuljica. I kaže da sredim podbradak, da se zategnem i ona bi se zaljubila u mene. Rekoh, ne treba ti da se zaljubiš u mene, ima ko je zaljubljen. Ne znam šta je žene privlačilo na meni, niti sam lep, normalan sam. Vesna Zmijanac mi je rekla: "Vidi, ti ćeš za nekoliko godina biti pravo čičište." Kao, nogice mi tanke i kaže samo šeširče da stavim. Rekoh - majku ti tvoju, ti si se ugojila, a ja se dobro držim. Ishrana je u pitanju. Čim vidim da mi stomak raste, samo bela kafa, u podne šnicla sa salatom i odmah dođe u red, a volim slatko i sve bih pojeo - zaključuje on.

(Kurir)