Mnogi su se pitali šta se zapravo dešava, a kao jedan od razloga navodilo se i to što je Biber spreman da postane otac, dok je Hejli ta koja sabotira priču.

Foto: Profimedia

 

 

Zbog svega je bila izložena ogromnom hejtu na mrežama, a sada se konačno saznalo da je priča zapravo ozbiljnija nego što se mislilo. Naime, kako prenosi "Mirror", par je u braku tri godine i priznaju da njihova putanja nije uvek bila pravolinijska.

- Imali smo mnogo razgovora poput: koji su naši planovi, gde želimo da budemo za toliko i toliko godina... Uvek smo pričali o tome da želimo da uđemo mladi u brak i da budemo mladi roditelji, ali... nije sve onako kako maštate - rekla je Hejli i dodala:

- Ali jedno znam. Donela sam odluku. Znam koliko jako i dugo volim ovu osobu i da neću odustati od njega. Nikada ga ne bih napustila. Ne mogu ni da zamislim da napustim nekog samo zato jer se nalazi u najgorem trenutku u životu. - pojasnila je Hejli o čemu se radi, osvrnuvši se sa Biberove mentalne probleme.

Foto: Profimedia

 

 

Hejli se osvrnula i na to da je njena ljubav tolika da ga nikad neće napustiti, nevezano da li će ostati zajedno ili ne.

- Nisam takav tip osobe. Ostaću uz njega nevezano za sve, i kakav ishod bude na kraju - rekla je Hejli.

Hejli je pojasnila i da je DŽastin dugo imao suicidalne misli, ali da su zajedno to prebrodili.

Foto: Profimedia

 

 

Kako je pevač i sam rekao u svom dokumentarcu, jednostavno nije više želeo da prolazi sam kroz sve, te su zajedno doneli odluku da potraži profesionalnu pomoć i da preboli sve ono što ga je mučilo sve ove godine.

Za sada deluje da prevazilaze sve probleme, a da li će tako i ostati, pokazaće vreme.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".