Na fotografiji se vidi glumica u prirodnom izdanju, dok je ekipa priprema za snimanje. U krilu joj sedi mlađa kćerka. Glumica je želela da prikaže kako uspeva da uskladi posao i majčinstvo. Ovom objavom Merjem je najavila da se uskoro vraća na male ekrane.

Svojevremeno glumicu su mnogi smatrali jedom od najljepših žena u Turskoj, a ona tu titulu opravdava i sada.

Iako aktivna na društvenim mrežama, glumica svoj privatni život krije od očiju javnosti. Poznato je da glumica ima dve ćerke - Laru koju je dobila u vezi sa 17 godina starijim biznismenom Kanom Atesom. Drugu kćerku Lili Koi dobila je početkom 2020. godine.

Turski glumac Halit Ergenc krajem 2021. godine sa 12 godina mlađa suprugom, Berguzar Korel, dobio je treće dete, ćerku kojoj su dali ime Lejla. Par ima od ranije sina Alija, koji je rođen 2010. godine, kao i sina Hana kojeg su dobili 2020. Upoznali su na snimanju turske serije "Hiljadu i jedna noć", ili kako su je ovde popularno nazivali "Šeherezada" po glavnoj ženskoj ulozi u seriji, a venčali su se 2009.

Javnost je sa pažnjom pratila njihovu burnu ljubavnu priču. Naime, u trenutku kada su se zaljubili na snimanju serije, Halit je bio u braku sa 14 godina mlađom glumicom Gizem Sojsaldi.

 

Osećali su veliku privlačnost, koju nisu mogli da negiraju, pogotovo kada su 2008. zbog posla morali da otputuju u Pariz. Berguzar je uskoro ostavila svog dečka, a Halit je zatražio razvod od Gizem koja je tada bila trudna pa je odlučila da ode na pobačaj.

Glumac je dao bivšoj supruzi novčanu naknadu od 250.000 lira tokom brakorazvodne parnice kako bi što pre sve okončali. Ipak, ni s novom suprugom nije bilo baš tako bajno jer se brzo nakon njihovog venčanja 2009. šuškalo da imaju problema.

Glavni krivac je ispala Merjem Uzerli koja je glumila s Halitom u seriji "Sulejman Veličanstveni". Turski mediji su pisali da Berguzar izluđuju intimne scene između njih i da se zato razvode."Pisalo se da sam kriva za raspad Halitova braka, pa onda da između mene i Nur, koja tumači lik sultanove prve supruge Mahidevran, ima loših vibracija na setu, da se ne volimo i ne poštujemo. Takođe da sam lezbijka, ali i da tražim dečka među kolegama glumcima, ali sve to nije istina", otkrila je svojevremeno Uzerli.

BONUS VIDEO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".