Na kremaciju su stigli i voditeljka Tanja Rađenović sa partnerom, kao i muzičar Marko Kon, kreatorka Verica Rakočević, pevačice Leontina Vukomanović i Vanesa Šokčić, pevač Marko Rokvić...

Pevačica Seka Aleksić održala je poslednji govor i potresnim rečima se oprostila od svog velikog prijatelja.

- Planirali smo velike stvari i radovala sam se svemu što ćemo zajedno da uradimo, ali ti si rešio da odeš i, dobro, ne ljutim se kao što se nikad nisam ljutila kada si ti u pitanju, ali mi je žao, mnogo mi je žao što si nas napustio - rekla je Seka.

Foto: V. Danilo/ATA images

 

Podsetimo, Vidića je hitna pomoć dovezla bez svesti u bolnicu i u vrlo teškom stanju. Odmah na prijemu morali su da ga intubiraju, da ga priključe na respirator kako bi pokušali da ga spasu jer je praktično klinički mrtav dovezen. Usledila je velika borba za život poznatog kreatora, ali i pored svih napora i svih preduzetih mera, nije mu bilo spasa.

Saša Vidić je rođen 1971. godine u Hrvatskoj, ali od 1991. godine živi i radi u Beogradu. Premda je više od dve decenije na srpskoj javnoj sceni o njegovom privatnom životu se vrlo malo zna.

Upisao je modni dizajn na Fakultetu za umetnost i dizajn u Beogradu. Međutim, s obzirom na to da nije imao stalnih primanja morao je da napusti fakultet i da se zaposli. NJegova prva kreacija je bila haljina Branke Katić koju je nosila na dodeli nagrada nakon premijere filma „Mi nismo anđeli“.

BONUS VIDEO: