Poznato je da se starleta Tamara Đurić više puta podvrgla estetskim operacijama, a nedavno je ponovo išla "pod nož".

 

 

Ona je u Turskoj obavila operaciju zatezanja lica, "mačje oči", kao i zatezanje kapaka i oblikovanje jagodica, a mnogi su pomislili da je imala i korekciju vilice.

Ona je na mrežama objavila fotografiju nakon operacije, a sada je pokazala rezultat, a mnogi kažu da je promenila lični opis i da ne liči na sebe više.

Foto: Instagram printskrin/tamarastar89

 

 

Podsetimo, Tamara Đurić je jednom prilikom otkrila da je imala 100 intervencija, a prva estetska operacija koju je imala bila je operacija grudi i to sa samo 18 godina.

- Otprilike sam imala 100 intervencija, sve sam na sebi radila. Prvi put sam uradila grudi sa sa mojih 18 godina. Tad je bio prvi put i bilo je jako komplikovano u odnosu na sada, zato što je trebalo uverenje psihijatra, iako sam bila punoletna, trebao mi je potpis roditelja da bih uradila tu intervenciju, jer su doktori želeli da znaju zbog čega jedna mlada devojka želi da radi grudi - rekla je Tamara svojevremeno za "Informer".

Foto: Instagram printskrin/tamarastar89

 

 

"Druga žena", "Upropastila se baš", "Šta joj je sve ovo trebalo", "Ni rođena majka je ne bi prepoznala", "ne liči na sebe" - samo su neki od komentara.

BONUS VIDEO: