Đoković se do sada samo jednom na svom Instagram profilu oglasio povodom masakra na Vračaru, kada je ubijeno osmoro dece i čuvar škole "Vladislav Ribnikar", a sada je svojim rečima pokazao i koliko mu je žao zbog sveta što se desilo.

- Želeo bih samo da svima kažem da mi je žao, jer nisam imao priliku da se obraćam javnosti do danas. Za onaj masakr i ono što se desilo, nažalost u OŠ Ribnikar, moje saučešće svim porodicama preminule dece. Ja, kao otac, male dece, samo mogu da zamislim kako se osećaju roditleji, samo želim... Želim snagu i ljubav i nadam se da će preboleti ovo i pozdrav svim ljudima danas i srećan Vasilije Ostroški, rekao je Novak i zaplakao pred kamerama.

Foto: EPA

 

 

Novak je odmah po završetku meča na kameri ostavio i jednu poruku. S obzirom na to da se 12. maja obeležava praznik Svetog Vasilija Ostroškog, Novak je pozvao da "moli Boga za narod".

Foto: Printskrin Tviter/ Ana Mitrić

 

 

- Sveti Vasilije Ostroški, moli Boga za nas. OŠ "Ribnikar" - napisao je Novak

Način  na koji je najbolji teniser sveta odao počast stradalim mališanima oduševila je mnoge, pa su ovaj potpis na kameri delili na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".