Radovi „EPS Distribucije” Beograd prouzrokovaće prekid u snabdevanju električnom energijom više objekata beogradskog vodovodnog sistema u petak 19. maja na teritoriji opština Voždovac i Rakovica zbog čega će pojedini delovi ovih opština biti bez vode, saopšteno je iz Javnog komunalnog preduzeća „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Zbog pomenutih radova na opštini Voždovac, potrošači u naseljima Beli potok i Dugo polje ostaće bez vode od 9 do 17 sati, dok će u opštini Rakovica od 9 do 16 časova bez vode biti potrošači u ulicama Edvarda Griga, Jelezovačkoj, Podavalskoj i Milene Pavlović Barili u naselju Resnik.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne. Iz „Vodovoda” apeluje na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Za dodatne informacije potrošači mogu da se obrate Servisnom centru Grada Beograda na broj telefona 11-0-11 ili na besplatni broj 0800-11-00-11 za sve pozive iz fiksne telefonije, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.

BONUS VIDEO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".