Ovaj Mlad Mesec nagoveštava promene i daje mogućnost da odbacite stare obrasce ponašanja i krenete ispočetka. Savetujem da postupate stabilno, mirno i uravnoteženo kada su u pitanju bračni i uopšteno emotivni odnosi, kao i finansijski potezi i način ishrane. Doći će do promena na raznim nivoima, kako na globalnom planu, tako i na ličnom. Mesec u Biku daće dozu opreznosti i sabranosti, budite tolerantniji i umereni u svemu.

Foto: Profimedia

 

 

Mnogi mogu biti tvrdoglavi u ovom periodu i čvrsto stajati iza svojih uverenja i mišljenja. Ako je potrebno da popustite za svoje dobro, učinite to, isplatiće vam se. Ovde je, inače, Mesec u svojoj egzaltaciji pa očekujte novitete kada su saosećajnost, ljubav i romantika u pitanju, ali i odnos ka majčinstvu. U svakom slučaju, pokrenite se i odbacite sve negativno. Krenite stabilno u nov period koji vam nudi odlučnost i daje mogućnost za kvalitetne početke na mnogim poljima. Ovaj aspekt će najviše osetiti fiksni znaci (Bik, Lav, Škorpija, Vodolija) i oni treba da rade na sebi.

Ovan

Fokus stavite na finansije i promene na tom polju. Mogućnost pojačanih troškova, ali i zarade.

Bik

Promene koje će vam doneti romantična osećanja. Međutim, pojedini pripadnici znaka mogu osetiti prolaznu uznemirenost. Neki će biti senzitivni i imati želju da se maksimalno opuste.

Blizanci

Javiće se želja za relaksacijom i osamom. Radite na sebi i odbacite koliko možete sve što vam je stvaralo nemir.

Rak

Vreme pogodno za druženja i nove ljude. Provodite vreme sa osobama koje vam prijaju. Menjajte svoje navike.

Lav

Akcenat na karijeri. Bolji dani, ali i stabilniji odnosi sa saradnicima. Radite na tome.

Devica

Želja za novim informacijama i dodatnom edukacijom. Ako možete, otputujete negde.

Foto: Profimedia

 

 

Vaga

Mogući su prolazni nemiri i osećaj posesivnosti. Radite na lepim stvarima. Kod ženske populacije su mogući bolovi u stomaku. Ostali, oprez od lakših povreda.

Škorpija

Vreme kada možete raditi na kvalitetu partnerskih odnosa. Neki će dobiti vest o prinovi. Fokus na veze, brak i planiranje porodice.

Strelac

Vama je fokus na posao i razmišljanju o promenama. Radite na tome i zadovoljstvo neće izostati. Blagi oprez na zdravlje, jačajte imunitet.

Jarac

Lepi ljubavni događaji. Dobro ćete se osećati. Uspeh i sreća kroz decu, ako ih imate. Opustite se i vreme provodite na lepim mestima koje vas ispunjavaju i daju osećaj sreće.

Vodolija

U ovim danima može biti naglašena želja da vreme provedete u svom domu i sa porodicom. Možete očekivati zanimljive posete rođaka ili bliskih osoba.

Ribe

Period kada možete otputovati. Bićete podložni naglašenim osećanjima. Možete otići u posetu ženskoj osobi ili se jednostavno naći u dobrom društvu. Iskoristite svi ovaj mladi Mesec za sve što vam daje osećaj stabilnosti i sreće.

BONUS VIDEO: