Marina, Duletova supruga, ima puno razumevanja za Duletov status zvezde i to što je stalno okružen ljudima različitih profila i profesija, dok su tu i dame koje se utrkuju koja će se naći u njegovom društvu. Danas je to u mnogo manjem obimu, dok je tokom mlađih dana bilo učetalije a tokom tog perioda bivši napadač strekao je muško-ženska prijateljstva. 

Jedna od onih koja je uspela da zadrži drugarski odnos sa Duletom čak dve decenije je pevačica Jasna Milenković Jami, koja se na Instagramu pohvalila fotografijom sa bivšim fudbalerom.

- Ono kad sretneš dragog prijatelja nakon dužeg vremena. Ozbiljan šmeker, bio i ostao... Naš Dule Savić - napisala je u opisu Jami, ne sluteći na koji način će njena objava u medijima biti protumačena.

Istoga trena po portalima su krenula nagađanja o tome imaju li zaista Dule i Jami samo prijateljski odnos. Fanovi fudbalera zapitali su se kako će njegova supruga zagrljaj sa pevačicom za potrebe slikanja protumačiti, a zasigurno će bez odgovora ostati i pitanje hoće li ovaj mali, naivni potez uticati na brak Duleta Savića i Marine Rajević.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".