Rada Manojlović bezrezervno pomaže svom ocu u materijalom smislu. Ona je sagradila prostranu kuću u kojoj on sada živi, kupila sve poljoprivredne mašine, ulaže u imanje, te vodi računa o njegovom zdravlju, jer nikada nije zaboravila koliko se žrtvovao za nju.

Foto: ATA images

 

 

Ona nikada nije krila da je od tinejdžerskih dana navikla da radi i da sa svojim ocem peva na veseljima i u okolnim lokalima. Iako se nikada nije žalila, priznala je da se nekoliko puta našla u neprijatnoj situaciji, pa čak i strahovala za život, jer publika neretko nema poštovanja prema pevačicama. Jednom prilikom je njen otac, kako tvrdi, umalo stradao.

- Moj otac je bio žrtva tokom perioda kada je radio kao moj menažder. Nikada neću zaboraviti kada su pokušali da ga ubiju tako što su prevrnuli automobil u kome je spavao i isčupali mu volan. Prestravila sam se, ali na svu sreću izašao je nepovređen. Moj otac je izuzetno spretan i snalažljiv čovek, a i imali smo sreće - ispričala je jednom prilikom Rada za "Svet" i opisala da je i ona bila napadnuta:

Foto: ATA images

 

 

- Jednom je pijani gost sa repetiranim pištoljem upao pod šator u kom sam pevala i uzviknuo: Sve ću da vas pobijem. I to samo zato što pevač sa kojim sam tada radila nije znao da otpeva neku pesmu koju je ovaj tražio. Jedino što je tada učinilo da se osećam zaštićenom jeste upravo što je moj tata bio sa mnom. Inače, ne stidim se što sam pevala na takvim mestima. Na to sam izuzetno ponosna.

BONUS VIDEO: