Marija Šerifović je poznata kao neverovatan performer, pa ne čudi da se i za ovaj koncert čekala karta više, a publika je uživala u hitovima koje je Šerifovićeva izvodila i celo vreme sa pevačicom pevala uglas.

Pred početak koncerta Marija je u Jutjub vlogu otkrila da je naspavana i lepo raspoložena, te da je fanovima izašla u susret i strpljivo se fotografisala sa svima koji su to želeli, a pokazala je i hotel u kome je bila smeštena.

Marija je kratko prokomentarisala da joj se dopada retro ambijent i da je podseća na period kada je tokom školovanja odlazila na ekskurzije.

Foto: Jutjub printskrin/Marija Serifovic

 

Pevačica je snimila i delić atmosfere sa konecrta, a zatim i mnogobrojne fanove koji su je doslovno opkolili kada je trebalo da krene kući. Marijini fanovi pokazali su joj ljubav i poklonima kojima su je obasipali nakon koncerta.

- LJudi imam da izjavim da je ovaj koncert potpuno ludilo, ludilo! Toliko sam se nakupila neke nove, vedre, sveže energije. Hvala vam svima odakle god ste došli, baš vam hvala. Sve sam vam rekla na koncertu, veliki poljubac za vas – rekla je Marija nakon nastupa, pa pokazala mnogobrojne poklone koje je dobila od svojih obožavaoca, pre svega hranu iz Slavonije. Mekike, kiflice sa džemom, sitne kolače…

- Hvala vam, znači poludeću, imaću trista kilograma! Pozlilo mi je od hrane – rekla je pevačica i počela da degustira hrvatske specijalitete, pa predložila fanovima:

- Od sada u koje god mesto da dođem tokom koncerta ili pre koncerta tražite Miloša, ako Miloš nije tu vi tražite Bracu i iz svakog grada mi donesite neki specijalitet. To mi se jako sviđa.

(Grand)

BONUS VIDEO: