Kim Kardashian i Kanye West, trenutnog naziva Ye, venčali su se 2014., a razišli u 2022. Razvod su finalizirali nakon njegove neuspele predsedničke trke 2020. godine, kontraverznih komentara o ropstvu i ostalih trenutaka koji su dospeli na naslovnice. West je sada navodno oženjen svojom zaposlenom Biancom Censori, a s Kim ima četvero dece - devojčice North i Chicago te sinove Sainta i Psalma. Zvezda reality serijala "Keeping Up with the Kardashians", osvrnula se na njihov "lep", ali buran brak u podkastu Jaya Shettyja "On Purpose", objašnjavajući da ne može pomoći ljudima koji to ne žele. Uprkos svemu, svoj brak s Kanye Westom ne smatra promašajem, a nakon razvoda, 42-godišnja Kim i tri godine stariji Kanye, dele zajedničko starateljstvo nad decom. No, trzavicama nema kraja jer je u  intervjuu za Alo Yoga podkast "Mind Full", West izjavio da Kim ima njihovu decu 80% vremena.

U Shettyjevom podkastu Kim je iskreno progovorila o borbi koju vodi kao samohrana majka i istaknula da postoje noći kada sama plače sve dok ne zaspi. Zvezda je izjavila i da ne postoji ništa što samohrane roditelje može pripremiti na odgajanje dece. Takođe, priznaje da je roditeljstvo jedna od najizazovnijih, ali i najboljih "stvari" s kojima se susrela u životu te da ju je ono najviše podučilo o sebi samoj. Kao samohrana majka, čija je poslednja poznata veza s Peteom Davidsonom završila u avgustu 2022., rekla je Shettyju da ju shvatanje kako se nositi sa svakodnevnim izazovima roditeljstva čini izuzetno ponosnom na sebu samu.

U istom intervjuu, Kardashian je imati malu decu opisala kao "potpuno ludilo" i "najbolji haos". "Svi kažu da su dani dugi, a godine kratke, a to ne može biti istinitija izjava". Njihove noćne rutine nemaju pravila, odvaju se iz sata u sat, govori Kim i dodaje da je roditeljstvo tokom pandemije bilo "ludo" te da je bilo dana kada nije stigla prati kosu.

Kim je još u decembru zajedničko roditeljstvo s Kanyeom opisala zaista teškim, rekavši da je pokušala zaštititi svoju decu od naslovnica njihova oca. "Imala sam najboljeg tatu, i imala sam najbolje uspomene i to je sve što želim za svoju decu", rekla je Kardashian o svom pokojnom ocu, Robertu Kardashianu. "Ako ne znaju što se govori ili što se događa u svetu, zašto bih im ja ikada donosila tu energiju? To je izuzetno teška stvar za odrasle s kojom se deca još nisu spremna nositi.” Upravo zato i u ovom podcastu bila je suzdržana komentirati kontroverze oca svoje đece.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".