Starleta je stigla u pratnji majke, pa je rekla kako se trenutno sad oseća: 

- Mogu da kažem da nemam bolove trenutno, ali uskoro ću ih opet imati jer moram na još jednu operaciju. Možete da vidite na šta mi liči oko. Verovatno će biti potrebna i plastična operacija nakon te koja je neophodna kako bi oko uopšte funkcionisalo. Prelom je bio jako težak. Cela sam u podlivima i nadam se da će se oko vratiti u pređašnje stanje. Nadam se da ću i psihički biti bolje.

Bila je prilično potresena, pa je otkrila ko je uz nju u ovim teškim trenucima: 

- Jedino s kim provodim vreme je moja porodica. Oni se osećaju jako loše, ćerka im je pretučena. Ja sam drugi put u bolnicu došla u septičnom stanju. Mogla sam da umrem! Sticajem okolnosti sam se javila pravim osobama koje su to sanirale. Mi svi preživljavamo pakao. Kada se pogledam u ogledalo razmisljam da li će mi oko ostati ovakvo, da li će operacija biti komplikovana - izjavila je NAtaša i otkrila kakvu kaznu očekuje za Karića: 

Foto: Instagram printskrin/natasa.savija, ATA images

 

 

- Doživotnu. Naravno, to je neizvodljivo, nije me ubio, ali mogla sam da umrem. Kada zamislim da je mene neko iz čista mira neko tako udario, osećam kompleks niže vrednosti, ne znam kako to da objasnim. Što više vremena prolazi, imam gore košmare - priča Šavija u suzama.

Stefan je u pritvoru u Sremskoj Mitrovici, a Nataša je otkrila da li ju je njegov otac kontaktirao: 

- Ne, nije. Ja razumem da je on njegov sin, i da će svako stati uz svoje dete, ali da izjavi da se nisam pojavljivala na sudu i da je sledeće moje privođenje... Samo me pogledajte.

Potom se osvrnula na događaj kobne noći: 

- Šta ja mogu da uradim da on mene tako prebije? Kada me neko bliži pita kako je došlo do toga, ne znam kako da objasnim, ja sam njega samo zagrlila, nije bilo nikakve svađe. NJega je isprovociralo što imam veći, odnosno dublji šlic. Ja ne znam šta je on imao u glavi. To je neki prebačaj, neka hipnoza, mogu samo da nagađam. Šta god da sam uradila, žena ne može da se bije.

(Informer)

BONUS VIDEO: