Ekipa emisije ''Premijera - Vikend specijal'' posetila je voditeljku na jednom hipodromu tokom šetnje i opuštanja uz  svoju mezimicu, kobilu Sašu. 

-Ovo je Saša, moja kobila, jer je moj konj Tornado povredio zglob. Ko ukroti kobilu, može sve. Znam kad sednem na nju da sam sigurna, ali je jako temperamentna - rekla Jovana.

-Da li je istina da su ti zvezde predvidele da ćeš ovog leta upozneti Šeika? - upitao je Nemanja.


-Ne znam da li će tako biti, ali sam i na svemu što imam jako zahvalna - kazala je Jovana.

-U nedelji za nama izdala si pesmu ''Roleks'', da li si zadovoljna pregledima i pažnjom pubilike? - upitao je Nemanja.


-Skrenula sam pažnju na sebe, to mi je bio i cilj. Namerno nisam htela da pevam u prvoj pesmi, jer ću to raditi u drgoj. Muzika je moj hobi, a novinarstvo izvor prihoda. Mnogo sam radila, a uskoro se useljavam u novi stan, kreće nova etapa u mom životu. Ovo leto će biti moje - izjavila je Jovana.

-Često ističeš da si ponosna na svoju ćerkicu Leu, a put nije bio lak - rekao je Nemanja.

 


-Tako je, kad sam se razvela, ona se po prvi put susrela s nekom  poteškoćom. Roditelji ne treba da kriju, ako imaju problem s detetom, mislim na problem sa pričom, jer je moje dete išlo kod logopeda. Ja ne planiram da prestanem, sad želim da ide u školicu govora, možda postane i spiker jednog dana. Ima samo četiri godine, a zna sva slova, brojeve. Nije sramota pitati za pomoć. Nisu svi logopedi dobri, neki uzimaju lovu, a ne urade ništa. Ukoliko nakon mesec dana dete ne postigne uspeh, menjajte logopeda. Važno je samo da dete odmah vodite gde treba, ukoliko vidite da ne napreduje što se tiče govora. Meni su ljudi sa ''Pinka'' mnogo pomogli, svi su mi kao velika porodica. Željko Mitrović mi je rekao pre nego što sam potpisala ugovor da budem svoja, takva kakva jesam i da lepo govorim. Nikad neću zaboraviti šta su Milica i Željko za mene učinili, oni su veliki ljudi. Ja sam emotivna privatno, ali na poslu kidam. Radila sam gotovo na svim televizijama. U prošlosti sam davala celu sebe, a to nisu cenili, a sada moram da kažem da sam istinski cenjena. Malo je nas dobrih radnima. LJude treba da bude sramota jer su protiv ''Zadruge'', a sami su loši po sebe i druge - istakla je Jovana

 

BONUS VIDEO: