U intervjuima je isticala da joj je posao na prvom mestu i da nema vremena za emotivni život. To se, po svemu sudeći, promenilo. Kako se piše po domaćim medijima, glumica, koja je popularnost stekla ulogom u seriji "Igra sudbine", uplovila je u vezu sa reperom Markom Stojkovićem, poznatijem kao MC Stojan. NJih dvoje su već neko vreme zajedno, a ljubav, kako kažu izvori, cveta.

Foto: Printscreen/Instagram/oljalevic

 

- NJih dvoje imaju lepu priču, ali ne žele da se eksponiraju i vode računa da ne upadaju u oči. Zaljubljeni su do ušiju i već se spremaju za letovanje. Bliski prijatelji znaju da su u vezi i podržavaju ih. Ja sam ih juče video zajedno u gradu. Marko je baš odlepio za njom, a ni ona nije imuna. Slatki su zajedno, nadamo se da će da potraje - kaže Oljin prijatelj i dodaje da su nedavno zajedno proslavili njen rođendan.

Foto: Instagram printskrin/mc_stojan

 

Olja je nedavno za medije priznala da je došlo vreme za ljubav. - Sad imam vremena da se zaljubim, ne znam da li ću, videćemo. I u poslu, kao i privatno, nikad ne pravim planove, volim da se sve dešava spontano, pa šta mi donese život. Verujem u tu energiju i neke dobre stvari koje mi se dešavaju, tako da se prepustim i uživam u trenucima. Muškaraca ima, nije da ne prilaze. Problem je što sam malo teža u odabiru. Mora mnogo toga da se poklopi da bi to bilo to - rekla je ona.

Foto: Printscreen/Instagram/oljalevic

 

 

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".