Posle trka konja i putovanja u Italiju zbog istih, Nikola je odlučio da se opusti sa svojim društvom u Republici Srpskoj. 

Naime, Jokić je sa bratom i prijateljima otišao na rafting Drinom u blizini Foče.

Centar iz Sombora je tradicionalni gost lokalnog rafting centra, a ni svetska slava ga nije promenila. 

 

 

 

Na društvenim mrežama pojavio se snimak Jokića iz čamca kako pozdravlja prisutne na reci dok mu skandiraju "MVP". Čini se da se Nikola postideo, te im je samo blago mahnuo rukom. 

 

Nedavno se desila zanimljiva situacija u prodavnici u Goraždu, kada prodavačica u lokalnoj prodavnici nije prepoznala Jokića te mu je rekla kako je visok i treba da igra košarku. 

Kako piše portal „Kliks“, prodavačica na kasi Dina nije prepoznala slavnu mušteriju, a njen iskreni komentar doveo je skoro do suza sve prisutne.

- Joj sine koliki si ti si samo za košarke - kazala mu je Dina, što je izazvalo opšti smeh.

U međuvremenu se već saznalo ko je ušao u marketć, a Jokića je prepoznao radnik koji je radio na viljuškaru.

 

 

- Ja sam bio u gradu kad su me nazvali i rekli mi znaš li da nam je u marketu Nikola Jokić. Ovaj radnik me je pozvao da kaže kako su Nikola i prijatelji stali da on prođe sa viljuškarom kako bi uradio posao, a posle su ušli u market po piće i neke sitnice. Bili su ljubazni i raspoloženi. Ma niko nije mogao da veruje, ali dešava se. Dina, radnica na kasi nas je baš sve nasmejala. Mi smo naravno podelili snimke. Raja je oduševljena susretom, ali žao nam je što nismo imali priliku da malo i popričamo. Nikola, ali i svi drugi su uvek dobrodošli i u Goražde i kod nas - ispričao je za „Kliks.ba“ Dino Zorlak, vlasnik marketa.

Podsetimo, Jokić je osvojio šampionski prsten sa svojim Denver Nagetsima i bio MVP finala. Mnogi smatraju da je i titula MVP regularne sezone trebalo da pripadne srpskom košarkašu, međutim najjača liga na svetu je odlučila da ovo priznanje da DŽoelu Embidu. 

BONUS VIDEO:

ANKETA: Šta će Novak Đoković uraditi ove godine na Vimbldonu

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".