O svadbi Brene i Bobe i Cece i Arkana se i danas priča. To su događaji koji su bili ispraćeni od strane domaćih i stranih medija i privukli veliku pažnju javnosti. Zbog Brene i Bobe je prekinut Dnevnik 2, a Cecinu i Arkanovu su prenosili CNN i New York Times.

Međutim, zanimljivost za koju malo ko zna je da je njih venčao isti matičar, gospodin Radivoj Mrđa koji detalje pamti i dan danas.

Mrđa je otkrio nepoznate informacije, kao na primer da je za vreme Bobine i Brenine svadbe pukla cev.

Foto: Jutjub printskrin/Lepa Brena

 

 

- Venčanje je trebalo da bude u velikoj konferencijskoj sali Sava centra. Trebalo je da sve bude holivudski namešteno, da svira simfonijski orkestar… Ali cev je pukla i venčanje je moralo da bude u bioskopskoj sali. Svi gosti su već bili došli, logično, ali šta da radite. Mogu samo da zamislim kako im je bilo. Ipak, oni su fenomenalno odreagovali. Brena je pravi profesionalac - prisetio se Mrđa za Zadovoljna.rs uz napomenu da su se neprilike tu završile, jer Brena i Boba sada već decenijama imaju skladan brak.

Što se tiče Arkanove i Cecine svadbe, Mrđa tvrdi da je to najbolje organizovana svadba na kojoj je prisustvovao.

- To je najbolje organizovana svadba kojoj sam prisustvovao. Poznato je da pre venčanja vi dolazite kod matičara da se uradi zapisnik. Tad su mi rekli da prvo idu u Žitorađu, pa kući, pa u crkvu, pa tek onda u Interkontitnental da se venčaju. Prilično zapanjen sam rekao da će teško stići na termin. Mladoženja je ponudio čak da se opkladi i obećao da će tu biti u minut. I bili su. Nisam mogao da poverujem, jer ipak saobraćaj je to, u koloni se ide, nikad ne možete potpuno unapred sve da predvidite, ali desilo se - rekao je Mrđa.

- Ja sam stigao ranije od drugih zbog papirologije. U tom trenutku nikog nisu puštali da uđe u taj deo Interkontitnentala, bilo je samo obezbeđenje. Mene su, naravno, pustili i tada sam iz znatiželje pogledao u salu. Cveće je bilo neverovatno, zaista, cela dekoracija je ostavljala bez daha. Sa ukusom i stilom, kao i kod Brene. Matičar mlade uvek vidi i pre venčanja na tom pravljenju zapisnika, pa posle na venčanju. Vi ste sve mnogo, mnogo lepše na dan venčanja. Nije to samo šminka i frizura, jednostavno sijate, ne znate koliko. I tako je bilo i sa njih dve - ispričao je sagovornik, prenosi Blic.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".