- Helena je odlično iznela porođaj, iznenadio sam se kako je tako hladna i kako nije imala neke panike. Lagana je bila i sve je prošlo odlično. Helena i Dominika su odlično - rekao je on.

Emotivnija od kako je postala majka, još od kako je bila trudna je krenulo - priča pevač koji otkriva da je slavlje trajalo nekoliko dana i da je sve vreme konzumirao alkohol:

- Ponosim se, sebe sam prozvao dedom još pre nego što se Helena porodila. Jedva sam čekao da postanem i zvanično deda. Predivan je osećaj i slavio sam 6 dana. Nisam se treznio, svi su govorili “Šta radi ovaj čovek, od čega je?”

Foto: ATA images

 

Kako kaže, darivanje dukata još nije obavio, u nasledstvu ih nemaju, jer im je porodica bila siromašna.

- Mi Topalovići smo bili siromašni, dukate nismo imali. Od mog pradede, uključujući i mog oca, to je sve beda bila. Prvi smo brat i ja napravili da imamo normalno i da lepo živimo. Moja majka je uvek govorila “Uvek smo bili siromašni, ali smo makar pošteni”- iskren je Topalko koji kaže da je shvatio da mu je unuka svrha života:

- Kada sam pogledao unuku, shvatio sam da je ona jedino što je meni nagrada u životu, ostalo me ne interesuje.

Foto: ATA images

 

Naglašava da će mu ostati žal što nije dobio više naslednika.

- Voleo bih da sam imao više dece, recimo 3 ćerke. Stao sam na jednoj, morao sam da radim, trčao sam za poslom - iskren je pevač u razgovoru za “Blic” koji je poznat po tome što radi sklekove na nastupima dok ujedno i peva:

- Ja to uradim čisto kad mi dođe. Traže mi mladi koji idu u teretanu jer njima to čudno bude kad vide. Pitaju se kako radim sklekove i istovremeno pevam. Idem i ja treniram pa mogu, šta znam.

 

(Blic)

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".