Pevačica Edita Aradinović snimala se na svom TikToku u provokativnoj haljini, iz koje su joj bukvalno ispadali atributi.

Naime, pevačica se utegla u usku kratku belu haljinu, a u jednom momentu ona je prekrstila noge i baš u tom trenutku pokazala je više nego što treba.

 

 

Edita, je ovim potezom iznenadila svoje pratioce, a mnogi tvrde da pevačica ispod oskudne haljine nije nosila donji veš, te su usledili burni komentari na račun njene intime:

"Edita, ti si bez donjeg veša?", "Au, šta je ovo?", "Pa ona ne nosi gaće ili mi se čini", "Preterala je", "Ovo je stvarno previše, nema potrebe za tim" - bili su samo neki od komentara, koji su se izali ispod pevačicine objave na TikToku.

Podsetimo, Edita Aradinović se nedavno požalila kako nikako ne može da nađe idealnog muškarca pored kog će ostariti.

Foto: Tik Tok printskrin/editaaradinovic

 

 

- Tražim svog saveznika, prijatelja, saputnika, neko ko gleda istim očima, a različitim, koji će imati iste sisteme vrednosti, da na isti način odgajamo decu... Puno dece! Dakle, želim puno dece da imamo, puno životinja, da živimo u šumi, u kući nekoj ogromnoj, sa nekim dvorištem gde će nam dolaziti prijatelji sa decom, bez dece, gde ćemo se zezati. To će biti domaćinstvo ogromno - rekla je pevačica.

BONUS VIDEO: