Neobični objekat otkriven je na Guglovoj mapi u Egejskom moru u blizini grčke obale, a niko ne zna o čemu se zapravo radi.

Snimak je objavljen na portalu Disclose.tv još 2018. godine, a korisnik koji je objavio tvrdio je da se radi o objektu ukupne dužine 67 metara, pisao je svojevremeno Večernji.hr.

- Ovaj neidentifikovani potopljeni objekat nalazi se u Egejskom moru na obali Grčke na koordinatama 40°27'4.62" 22°51'39.78" pa možete sami proveriti. Izmerio sam ga koristeći ravnalo na Gugle Eartu i reč je o objektu dugačkom 67 metara – čuje se u tada objavljenom videu.

Odmah su počela nagađanja o čemu se radi. Neki misle kako je reč o bivšem svetioniku dok drugi više izgledaju poput vulkanskog kratera.

– Ovo je čudno. Sve oko izgleda duboko. Ništa na ovom području ne izgleda približno kao ovaj objekat. Oblik mu je takođe previše simetričan. Postoji luka koja je na severu. Je li moguće da je povezana sa ovim? – zapitao se jedan korisnik interneta koji je pogledao snimak.

S obzirom na to koliko je blizu obale, čudi što niko još nije uočio ovu pojavu. Ono što se sigurno može tvrditi, ova pojava bit će posebno zanimljiva teoretičarima zavera koji će nam vrlo brzo 'otkriti' o čemu je zapravo reč.

BONUS VIDEO:

SITUACIJA I DALJE DRAMATIČNA: Vatrogasci nastavljaju borbu protiv požara na ostrvu Rodos

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".