Dizajnerka je odlučila da svog sina Simona ispiše iz škole i vaspita i obrazuje ga u kućnim uslovima: 

- Školovanje u kućnim uslovima najbolja je odluka koju sam ikada donela. Umesto da sedimo satima za stolom, naša učionica je svuda. U štali, šumi, uz vatru domorodačkih plemena i na čarobnim mestima širom sveta - napisala je Elena.

Foto: Printskrin/Instagram/elenakaraman.essenceofliving

 

U tom trenutku, Eleninu odluku su jedni podržali dok su drugi osudili jer dete treba da iz nekoliko razloga pohađa školu. 

Ipak, Elena je dala odgovor na pitanje onima koji se ne sllažu sa njom: 

- Kao što vidite na njegovom licu... Zar nije očigledno? Ima li ičeg boljeg od biti divlji i slobodan i odrastao na način da budeš to što zaista jesi, a ne to što bi drugi želeli da budeš? Za mene bi bilo mnogo lakše da ga stavim u školu i da se ne opterećujem time da li uči i kako će se to odraziti na njega. Pričam o savesnom roditeljstvu. Ovo je naš način i totalno razumem da svi imamo različite percepcije, i to je savršeno u redu - poručila je Elena.

Međutim, pre nekoliko godina Elena i Jugoslav su sina u pisali u školu, a sada su ponosni na njegov uspeh. Simon je momak koji želi da postane budući reditelj: 

- Moja ljubav, budući reditelj. Završili smo školu, upisali režiju. Kad kažem "mi", zapravo mislim on. Svojatam malo njegovu genijalnost - napisala je ponosna mama.

BONUS VIDEO: