Glumica i voditeljka Nataša Aksentijević, poznata i kao Nataša DNK, oduševila je javnost fotografijom u kupaćem kostimu i porukom koju je ispisala, a u kojoj je pomenula i Ivanu Stamenković Sindi, bivšu članicu grupe "Models" koja i danas važi za jednu od najzgodnijih na estradi.

 

 

- Kad sam srećna, ja mislim da izgledam bolje od Sindi Models (a ona izgleda wooooow). Nekako mi zgodnoća iznutra poništi svu moju kilažu spolja. I kad se cepam od smeha, nekako i ljudi oko mene ne vide moje fizičke nedostatke. Najvažnije je da se radujemo i smejemo, i radost prenosimo na sve one koji su oko nas. Stvarno se nema vremena za "nadr*anost". Smeh i dobro raspoloženje su pola zdravlja i pola lepote. Isprobajte na ogledalu, smejte se da vidite koliko ste lepši tako. Uskoro ćete moći da gledate i moju novu predstavu, posle koje ćete sigurno biti prelepi - poručila je Nataša.

Na njenu poruku kojom je oduševila mnoge nije ostala imuna ni Ivana Stamenković Sindi koju je i spomenula, a za glumicu je imala samo reči hvale.

 

 

- Nataša Aksentijević i Sandra Silađev, vas dve ste meni najharizmatičnije, lude, prepametne, duhovite do suza, oslobođene svake vrste kompleksa (što je u današnje vreme baš retko)... Hvala vam što postojite takve kakve ste, ja sam prosto zaljubljena u vas dve... Zbog Sandre sam išla čak u Požarevac jer nije bilo karata za njenu predstavu, a dolazim obavezno i na tvoju, Nataša... Obožavanje -- napisala joj je Sindi Models, koja i danas važi za jednu od najzgodnijih i najlepših Beograđanki.

BONUS VIDEO: