NJih su, tvrde upućeni, odale fotogafije na Instagramu gde je Đina aktivna iako to njen otac ne odobrava.

– Uzmu mobilni u ruke i on ih vaspitava. Mobilni je glavna stvar u smislu edukacije. Evo, kod mene sedi u sobi i ne izađe po ceo dan da vidi šta mi radimo. Shvatam ja da stariji ljudi i roditelji nisu interesantni, to je bilo i kod nas. Jedva smo čekali da im vidimo leđa. Međutim, ima i drugih stvari, ne možeš 24 sata biti na telefonu, oči će ti ispasti. I onda ta slikanja i postavljanje na Instagram i tako dalje. Ako je to glavna preokupacija, onda ja nisam pametan – objasnio je Haris razočaran što decu danas vaspitavaju društvene mreže.

– Provokacija ima raznih vrsta, ne mogu je sprečiti, mogu da kažem nešto pa da se posvađam sa njom – priznaje Haris, ali za razliku od prelepe ćerke Đine, sin Kan sluša oca, pa ne voli da se eksponira iako svojim izgledom i te kako privlači pažnju.

Foto: Petar Milošević

 

Ipak, naslednici su bili fer prema roditeljima, pa nisu prokomentarisali Harisovu nedavnu izjavu sa kojom se i Melina složila:

– Spremni smo i za Treći svetski rat, što ne bismo bili i za treću bebu. S obzirom da sam prvo dete dobio u 52. godini, sad mogu i u stotoj – rekao je Haris, prenosi "Svet".

Porodica Harisa DŽinovića uskoro bi mogla da postane bogatija za još jednog člana ukoliko reči legendarnog pevača nisu bile samo šala.

BONUS VIDEO: