Nada je ispričala da se nekim pevačicama, s kojima je dugogodišnja prijateljica, mnogo sviđa njena rakija, pa joj obično pre nego što doputuje u Beograd poruče nekoliko flaša, koje bi im rado dala i za džabe kad vidi koliko je vole.

- Estradi raznosim i prodajem rakiju i voćke s Tare. Skoro me je zvala jedna koleginica, ne bih da je imenujem jer je starija žena, pa mi kaže: "Nado, ja sam se uželela one tvoje rakije! Ako dolaziš skorije, da mi spustiš dve, tri flaše, pa neka stoje u frižideru, uredno bih platila." Ja kad to čujem, dođe mi da dam radžu za džabe, pošto ona šika kao luda! Onda se setim truda koji sam uložila, pa naplatim - počela je Nada, te objasnila zbog čega najviše vremena provodi na imanju na planini.

Topčagićka je potom ispričala da sebe, bez lažne skromnosti, smatra najvećom zvezdom na našim prostorima, te i da za takve izjave ima dobro pokriće.

Foto: ATA images

 

- Smatram sebe najvećom zvezdom na našim prostorima i nisam skromna po tom pitanju. Ja sam šoumen, zvezda mora da ima sve, ne samo da stane i peva. Pevala sam svetskim facama na događajima širom Evrope i tako sam sedela sa znate kakvim likovima?! Pa da bi mi pozavideli mnogi! Onima koji poseduju gradove. To me nije iskompleksiralo, ali mora da se zna ko je kakva zvezda. Bar da se poštujemo kako treba i sve će biti okej. Nisam ja pevačica koja se prepucava s koleginicama, ali ako me neko potkači, sigurno neću da se pokrijem ušima i ćutim. Znam da se branim, a stvari uvek nazovem pravim imenom - tvrdi folkerka.

(Republika.rs)

BONUS VIDEO: