Ana je na samom početku karijere važila za jednu od najzanosnijih dama, ali je u nedavno vodila borbu sa viškom kilograma koje je posle uspela da dovede u normalu. Sada izgleda kao pre porođaja. 

Pevačica se često nalazi na meti komentara zbog izgleda i zbog skandala u kojima se nađe. Mnogi su mišljenja da su dijete ostavile trag na njenom telu i da je previše mršava. Ipak, njena majka je nešto drugačije građena i izgleda fenomenalno u sedmoj deceniji. 

- Moja majka, bez komentara. Ne mogu da se vadim na genetiku - napisala je Nikolićeva tom prilikom ispod fotografije koju je podelila na društvenoj mreži Instagram, a pozitivni komentari su se nizali kao ludi.

- Svaka čas, kakva žena, brutalno izgleda - glasili su neki od komentara koji su fanovi pevačica ostavili ispod fotografije njene majke Miljane. 

Podsećanja radi, pevačica je nedavno pojavila na rođendanu svoje ćerke Tare sa tri sata zakašnjenja, jer je doživela nezgodu pri polasku na proslavu. Ana je doživela nezgodu, pala je niz stepenice pa se isprljala. Kako je izjavila, nije imala vremena da se presvuče, pa je prljava otišla na proslavu svoje mezimice. 

(Republika) 

BONUS VIDEO: