Kejsi Mekgrat (28) predavala je u srednjoj školi Čatanuge u Tenesiju, u Sjedinjenim Državama, kada je legla u krevet učenika "10 godina mlađeg od nje", rekli su policijski zvaničnici.

Nastavnica geometrije je suspendovana bez plate od marta, a 14. avgusta je optužena za "protivpravnu i svesnu se**ualnu penetraciju sa učenikom".

Prema pisanju nekoliko lokalnih novina, u optužnici piše da je učenik bio "najmanje" 10 godina mlađa od nje, a sada je puštena uz kauciju nakon što je platila oko 8.500 dolara u obveznicama. Tačne godine učenika nisu objavljene u javnosti, niti bilo koji od detalja o tome kako je veza nastala ili kako je prijavljena policiji.

Foto: Hamilton County Sheriff's Office

 

Pre hapšenja, nastavnica je bila nominovana i nagrađena 'Učiteljicom meseca' ranije ove godine, ali je članak u kojem se to najavljuje uklonjen sa veb stranice škole.

U njemu je Mekgrat izjavila da je najbolji deo dana "kada komunicira sa učenicima i gradi odnose sa njima".

NJeno sudsko ročište zakazano je za 6. septembar. Ako bude proglašena krivom, mogla bi da se suoči sa zatvorskom kaznom od dve do 12 godina. NJena bivša škola još nije komentarisala incident.

BONUS VIDEO:

OTKAZANI AVIOLETOVI: Širom Velike Britanije došlo je do obustave avio-saobraćaja

(Mondo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".