Iako su do sad zvanično potvrđena samo neka imena budućih učesnika, pojavio se zvanični Instagram nalog novog rijaliti formata.

Milica Mitrović, direktorka programa, na svom zvaničnom profilu na društvenoj mreži Instagram sa svojim praticoima podelila je novi profil i pozvala verne fanove rijalitija da ga zaprate.

Instagram profil "Elite" za sada ne prati mnogo ljudi, a pored voditelja i zvaničnih članova Pinkove produkcije, sumnja se da su ostatak ljudi koji se nalazi na listi upravo budući takmičari pomenutog rijalitija.

Foto: Instagram printskrin/milica.mitrovic.pink

 

Imena koja su se našla u pratiocima zvaničnog naloga rijalitija "Elita" su: Jovana Tomić Matora, Dragana Mitar, Dalila Dragojević, Marko Janjušević Janjuš, Marko Marković, Mensur Ajdarpašić, Sandra Rešić, Marko Đedović, Aleksandra Nikolić, Dejan Dragojević, Milena Kačavenda, Aleksandar Požgaj... 

Podsećamo, produkcija televizije Pink do sad je zvanično potvrdila samo ulazak Milene Kačavende, Marko Đedovića, Mensura Ajdarpašića, Marka Janjuševića Janjuša i Slobodana Josipovića. 

Janjuš je poslednje ime čiji je ulazak potvrđen, a on je nedavno priznao da li se pomirio sa bivšom suprugom, Enom. 

BONUS VIDEO: