Kako mediji navode, Darko Lazić je zbog vožnje bez vozačke dozvole završio u policiji. Službenici su ga pronašli ispred restorana gde su on i Kaća organizovali gala slavlje.

Lazić je u sredu na svojoj svadbi vozio automobil od neverovatnih 320.000 evra, išao po mladu od Brestača do Ugrinovaca, a potom i do svečane sale u Pečincima, iako u Srbiji ima zabranu upravljanjem vozilom.

U tom trenutku, Darko je zvao nekoga telefonom i vikao, a potom je otišao sa službenicima u policijsku stanicu, gde je dao izjavu povodom vožnje bez vozačke dozvole, prenosi "Kurir".

- Nije istina da sam uhapšen, kod kuće sam. Evo jedem, doručkujem. Ne znam dokle više da sam uhapšen? Svadba mi je. Moji drugari iz Pećinaca su turirali automobilom, pa je onda došla policija kako bi videla šta se dešava - poručio je Lazić za "Blic", navodeći da nije odveden u policiju.

Naime, Pevač Darko Lazić, samo nekoliko sati nakon svadbe, osuđen je na novčanu kaznu od 190.000 dinara i 10 meseci zabrane upravljanja vozilom, saznaje "Blic". Ova odluka nije pravosnažna.

Foto: ATA images

 

 

Darko Lazić je podsetimo doživeo saobraćajnu nezgodu na deonici auto-puta kroz Beograd sedam dana pred zakazano venčanje.

Naime, saobraćajka se dogodila kada se pevač kolima sudario sa kombijem. Nakon toga, Darko je saslušan kod sudije za prekršaje.

Laziću je oduzeta vozačka dozvola zbog kaznenih poena, a ima zabranu vožnje od 24.2.2023. do 24.2.2024. godine. Umesto srpske dozvole Lazić koristi važeću dozvolu izdatu u Češkoj.

Međutim, njemu je tada izračena zabranu upravljanja vozilom, te ne sme da upravlja kategorijom vozila, za koje mu je i izrečena zabrana, bez obzira čiju dozvolu ima.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".