- Automobil se nakon sudara zapalio, Dejan je bio za volanom, a Nenad je bio na suvozačevom mestu. Kada je plamen počeo da guta vozilo Nenad je preko vozačevog sedišta uspeo da izađe iz vozila i tako je sebi sačuvao život - navodi izvor.

Nenad nije stigao da izvuče i Dejana iz vozila, jer je vatra uveliko počela da guta "fijat".

Prema nezvaničnim informacijama, Dejan je u kontra smer na auto putu "Miloš Veliki" navodno prešao slučajno.

Dejan je iz Debeljače i kako je objavljivao na mrežama, po zanimanju je maser.

Prodavao "fijata" za 700 evra

Jedna objava na društvenim mrežama stradalog vozača je danas posebno uznemirujuća. Samo dva dana pre nesreće, Dejan je objavio oglas da prodaje svoj automobil - "fijat punto" u kojem je živ izgoreo.

- Punto, plin, atestiran, 700 evra - navodi se u objavi.

Upravo vozilo koje je Dejan želeo da proda bilo je kobno po njegov život, kada se u nedelju popodne u kontra smeru zakucao u "hjundai", a zatim se "fijat" zapalio.

Dramatični snimak nesreće je osvanuo ubrzo na internetu, na kojem se vidi uznemirujući momenat sudara. Nakon toga i trenutak kada je vatra buknula i počela da guta "fijat".

Suvozač i žena za volanom "hjundai" povređeni

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći povređen je suvozač Nenad K. (40), koji je preko Dejana uspeo da izađe iz vozila, kao i žena koja je bila u "hjundaiju".

Kako smo već pisali, Nenad K. (40) je nakon nesreće prevezen na odeljenje reanimacije u Urgentni centar.

Dragoslava P. (30), koja je bila na mestu vozača "hjundaija" u svesnom stanju je prevezena u KBC Zemun, a kako saznajemo ona se sada nalazi u teškom stanju.

Prijatelji i porodica se opraštaju od Dejana

Ćerka poginulog Dejana J. je saopštila na društvenim mrežama tužnu vest da je njen otac preminuo. U komentarima su se nizale potresne poruke i reči opraštanja od Dejana.

- Druže nisam ni slutio u subotu uveče da će biti naše poslednje pisanje. Nešto si hteo da popričamo, ali šta to neću nikad saznati. Jutros sam čuo tužnu i užasnu vest da si nas sinoć nesrećno i tragično zauvek napustio. Počivaj u miru i neka ti je laka crna zemlja Deki - napisao je prijatelj poginulog čoveka.

(Blic)

BONUS VIDEO: