Glumica Matea Milosavljević, glumica koju je publika zavolela u seriji "Igre sudbine" započela je romansu sa kolegom Milošem Petrović, poznatiji kao Trojpec.

 

 

Otkriveno je da su Matea i Miloš u vezi nekoliko meseci, ali su do sada vešto skrivali svoju romansu. 

 

 

- NJih dvoje su se upoznali u septembru 2019. godine na snimanju filma i serije "Hotel Beograd", gde su oboje igrali epizodne uloge. Od tada su ostali u kontaktu, a i često su se viđali jer imaju mnogo zajedničkih prijatelja. U poslednjih nekoliko meseci njihovo druženje je postalo sve intenzivnije, provodili su dosta vremena zajedno, stalno su se čuli i ljubav im se dogodila spontano. Vezu su otpočeli letos i od tada se ne razdvajaju - priča izvor i dodaje da su ih spojila mnogobrojna zajednička interesovanja:

 

 

Mateu smo zavoleli kroz ulogu Sofije Šubarević u seriji "Igra sudbine" i njen kolega koga javnost zna po ulozi kriminalca iz filma i serije "Južni vetar".

 

 

Oboje se bave glumom i u toj oblasti imaju neiscrpne teme. Ono što posebno obožavaju su noćni život i žurke. Vole elektronsku muziku, pa često zajedno posećuju klubove i festivale na kojima se pušta ta vrsta muzike.

Matea i Miloš su svoju vezu ozvaničili pred prijateljima sa kojima su krajem avgusta otišli na letovanje na Ibicu.

BONUS VIDEO: