Od kako je Lionel Mesi stigao u Ameriku, tačniju MLS gde nastupa za Inter iz Majamija, ljudi su pored njega počeli da primećuju čoveka koji mu nikada ranije nije pravio društvo. Gospodin obrijane glave i duge crne brade pretvorio se u senku Lea Mesija i prati ga na gotovo svakom koraku - brine o njemu kada su u blizini navijači njegovog ili protivničkog tima, a priča se da je uz Argentinca i kada Mesi nije u blizini fudbalskih stadiona.

Reč je o nekadašnjem MMA borcu, koji je karijeru stavio sa strane kako bi se posvetio svom novom poslu - zaštiti Lionela Mesija.

Jasin Čeuko trenira čitavog života i kao dokaz tome je njegovo izvajano telo, a jedan od adtua koji su ga privukli da karijeru u borilačkim veštinama zanemari u korist bezbednosti Argentinca je plata - on zarađuje čak 230.000 evra mesečno.

 

 

 

 

 

 

Po informacijama koje stižu iz SAD, njega ne plaća najbolji fudbaler svih vremena, već Dejvid Bekam. Legendarni engleski fudbaler vlasnik je Intera iz Majamija, a ove sezone se deo njegovog novca troši i na Jasina, koji brine za bezbednost prve zvezde ekipe.

Kao deo dogovora koji traje sve dok je Mesi u Majamiju, Jasin nema mogućnost da se na društvenim mrežama "razmeće" fotografijama sa najboljim igračem svih vremena, što on za sada maksimalno poštuje.

Foto: Tanjug/AP

 

Jasinu je, kao i Dejvidu Bekamu, najbitnije da Lionel Mesi bude bezbedan. To se ogleda u njegovim kretnjama kada god je Mesi u centru pažnje - uvek je tu i njegova "senka", čovek koji brine da se ne desi ništa nepredviđeno.

Mnogi su ga primetili i tokom mečeva u MLS - kada se šeta pored terena kao lav u kavezu, spreman da na najmanji znak neprijatnosti utrči na teren i zaštiti svog klijenta.

BONUS VIDEO:

"NISMO MNOGO PRIČALI U JAVNOSTI": Milutinov posle plasmana u polufinale SP

(Mondo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".