Ako biste je nekada u retkim posetama Beogradu videli u gradu, mogli biste da primetite da je besprekorno doterana i da vodi računa o svakom detalju.

Uredna sređena kosa, minimalno šminke, stajling koji je do najsitnijih detalja isplaniran i harizma koja malo koga ostavlja ravnodušnim je zasiugrno utisak koji bi ona ostavila na vas. Marijana je poznata po dobrom stilu, što je dokazala mnogo puta do sada, noseći neke od najelegantnijih modnih kombinacija, ali i dnevnih stajlinga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

Ovoga puta preduzetnica i modna dizajnerka pokazala je kako mlade dame mogu savršeno da izgledaju u roze kompletu koji dolazi iz modne kuće „Andaj“. U pitanju je roze haljina i blejzer koji je Marijana ponela na rođendanskom slavlju njene prijateljice Ivane u Londonu. Marijana je ceo "look" upotpunila upečatljivim belim štikalama i roze torbom brenda „Šanel“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

Iako je u septembru proslavila 50. rođendan, može se zaključiti da uspešno prkosi godinama, s obizrom na to da ima telo na kojem bi joj mnoge dame pozavidele.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

Mnogi smatraju da ovaj stajling deluje veoma ženstveno i romantično, da je nosiv u mnogo prilika, i da je još jedan u nizu modnih pogodaka poznate poslovne žene.

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".