Na društvenim mrežama pojavio se dramatičan snimak na kome se vidi kako pas napada dete u dvorištu Osnovne škole "Filip Višnjić" na Karaburmi nakon čega vlasnice psa beže prema Mirijevskom bulevaru. Iz Ministarstva unutrašnjih poslova potvrđeno je za Nova.rs da se incident dogodio u četvrtak i da je dečak povređen.

Na snimku se vidi, da dete prilazi psu i u jednom trenutku pas skače i napada dete, a potom se povlači. Dve žene koje su vodile pse odvlače ga i odlaze.

Deca koja su se igrala u blizini brzo su se skupila oko dečaka da bi videla šta se dogodilo i da mu pomognu posle napada. Dve žene kasnije su snimljene kako beže na Mirijevskom bulvearu između broja 36 i 40.

 

 

„Ministarstvo unutrašnjih poslova primilo je prijavu o pomenutom događaju. Prijavljeno je da je dečaka koji je 5. razredujeo pas za ruku. On je sa povredama primljen u Institut za majku i dete, gde mu je ukazana pomoć. O ovom događaju obavešten je zamenik tužioca i sada se radi na daljoj identifikaciji vlasnika pasa“, rečeno je Novoj iz MUP.

BONUS VIDEO: