Učesnica rijalitija "Zadruga 6" i nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić, rešila je da u toku jučerašnjeg dana podnese 28 prijava protiv bivšeg izabranika, ali i cimera iz " Bele kuće" Ivana Marinkovića. 

Na ovaj čin se odlučila zbog svih prozivki i laži koje je doživela od njih posle izlaska iz rijalitija.  

- Zvezdan Slavnić i Ivan Marinković svakodnevno snimaju lajvove na TikToku i ostalim društvenim mrežama, ali i gostuju po TV emisijama, u kojima samo o Ani pričaju! Iznose laži na račun njenog privatnog života, a spominju joj i decu, koja nisu javne ličnosti, niti su ikada bila deo rijalitija. Zbog toga je, kako bi zaštitila njih, ali i sebe, odlučila da podnese krivične tužbe protiv obojice! U tome joj je pomogao Aca Bulić, koji je angažovao najpoznatiju advokatsku kancelariju i ona će je ubuduće zastupati - izjavio je dobro obavešten izvor za Informer.

Foto: Printskrin/Instagram/ana_curcic_official

 

Ana je ove informacije potvrdila za "Informer."

- Tačno je da sam presavila tabak i da sam tužila obojicu! Ubuduće će se njima baviti nadležni organi jer smatram da je sudnica mesto na kojem treba da se o tome govori, a ne društvene mreže i emisije šou-biza. Moj život nije cirkus da se o njemu raspreda na takav način, i to više nikada i nikome neću dozvoliti -izjavila je Ana i dodala da će uraditi isto tako ako još neko bude iznosio neistine o njoj:

- Svako ko u "Eliti" bude iznosio o meni neistine takođe će biti predmet tužbi ubuduće! Svesna sam da su neki učesnici ušli u ovu sezonu na konto mog imena i ja im želim dug ostanak i što bolji plasman, ali ako se njihovo učešće bude baziralo na mom liku i delu, moraće da plate. Ja sam bila učesnica prošle sezone, ali ove nisam, i kao neko ko više nije deo javnog života, imam pravo na to da zahtevam privatnost. A posebno na to imaju pravo moji članovi porodice, prijatelji i Aca Bulić, koji je bio moja podrška i još je to - bila je jasna i poručila da se više neće oglašavati na ovu temu. 

Foto: Printskrin/Instagram/slavnic.zvezdan

 

- Preselila sam se u novi stan, u kojem živim sa svojom decom. Vratila sam se sportu, starom načinu života i prijateljima za koje ranije nisam imala vremena. Živim mirno, ne diram nikog i volela bih da i mene ostave na miru oni koji su me godinama maltretirali - kaže Ana za Informer.

 

BONUS VIDEO: