Fudbaler Aleksandar Mitrović već dugi niz godina uživa u ljubavi sa lepom Kristinom sa kojom ima dvoje dece. NJihova priča je prelepa, a postala je još lepša kada su konačno stali na ludi kamen.

Srce fudbalera odavno je osvojila Beograđanka Kristina Janjić, sada Mitrović.

Nakon duge veze i dvoje dece, njih dvoje su tek nedavno venčali. Proslava se odigrala u mirnoj, opuštenoj atsmoferi, uz romantiku i raskošnu dekoraciju.

Mitrović je jednom prilikom govorio za medije o tome kako je najlepša stvar koja mu se desila to što je rano zasnovao porodicu. 

- Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite s treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram. Sada imam i sina koji će se jednog dana ugledati na mene i naravno da bih voleo da uvek čuje samo lepe priče o svom ocu. Odrastanje u Engleskoj nije lako, posebno za nas koji dolazimo iz male države, ali siguran sam da će Luka, bez obzira na to gde nas fudbal bude odveo, imati sve uslove za obrazovanje kao i druga deca – rekao je Aleksandar pre nekoliko godina.

Ovaj par je u martu 2016. godine dobili su prvo dete, sina Luku, a već krajem 2017. godine stigla je i ćerkica.

Ono što je zanimljivo je to da je Kristina ćerka poznatog srpskog trenera Aleksandra Janjića, koji je vodio Rad, Jagodinu, Voždovac, Javor, Inđiju...

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".