Pevačica DŽejla Ramović pobedila je u takmičenju "Zvezde Granda" 2019. godine, kada je i otpočela njena muzička karijera. Međutim, malo ko se seća, da je pre takmičenja u "Zvezdama Granda" ona osvojila prvo mesto i u takmičenju "Neki novi klinci". Izgled DŽejle Ramović tada je bio mnogo drugačiji.

Foto: Jutjub printskrin/DŽejla Ramović FAN ACOUNT

 

 

Kada se prvi put našla pred kamerama DŽejla je bila petnaestogodišnja devojčica, koja je izgledala u skladu sa svojim godinama. Tada je imala tamnu smeđu kosu i nekoliko kilograma viška, ali je bila preslatka devojčica, spremna da ostvari svoje snove. Talenat za muziku je otkrila veoma rano, već sa 5 godina.

Foto: Tik Tok printskrin

 

Naime, njen prvi nastup bio je na dečijem festivalu "Šta se pjesmom sanja". Ona i njena starija sestra Lejla su tada izašle zajedno na binu i otpevale pesmu pod nazivom "Čips i čokolada".

Izgled DŽejle Ramović se od tada prilično promenio. Ona je sada jedna od najlepših pevačica u regionu, a o njenoj lepoti priča se gde god se pojavi. Danas je njena kosa svetlo smeđa, njena linija besprekorna, a ten savršen. 

 

U međuvremenu DŽejla je izgradila i prepoznatljiv stil, kako u muzičkom tako i u vizuelnom smislu, te danas važi za jednu od najelegantnije odevenih mladih dama na domaćoj javnoj sceni.

BONUS VIDEO: