Jelena Karleuša danas je jedna od najvećih zvezda u Srbiji, a jednom prilikom priznala je da je zacrtala da će to postati u periodu kada je ludo bila zaljubljena u kolegu Željka Šašića.

Ona je o tome svojevremeno i javno pričala i otkrila da njega u to vreme nije zanimala klinka. U doba Željkove najveće popularnosti, priznala je, bila je jedna od gomile devojaka koje su gajile simpatije prema pevaču, a ističe da je sada ta priča oboma veoma smešna.

Foto: ATA images

 

 

- Verujem da je njemu ta priča veoma smešna, a i meni je sada. Željko je divan momak, ali moj ukus se od tada, kada sam imala četrnaest godina, drastično promenio. Sve moje dečje ljubavi bile su divne. Svaka mi je bila uzvraćena sve do u to vreme mladog pevača Šašića, koji je bio mnogo stariji od mene i, naravno, dete ga nije interesovalo. E, tu sam doživela prvo ljubavno razočaranje, ali i usvojila pouku: za ljubav se treba boriti. On je tada bio jako velika faca, imao je dugačke lokne. Sve su se devojke, pogotovo one iz Zemuna, palile na Željka Šašića, pa tako i ja" - ispričala je Jelena, koja je jednu priliku iskoristila da "zapreti" Šašiću.

- Sećam se, bio je u Budvi na plaži sa 50 svojih obožavateljki i nije hteo da mi kaže ni "zdravo". Ja sam mu prišla i stala ispred peškira na kojem je ležao, zaklonivši mu sunce, i rekla: 'Ja ću biti veća zvezda od tebe!'" - prisetila se pevačica.

(Mondo)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".