Bojan je ispričao da mu je majka često završavala sa visokim pritiskom zbog njega ali i kako joj je znao prebaciti da je trebala da izvrši abortus kada je sa njim zatrudnela, jer kako kaže da njega nema svima bi bilo lakse.

Foto: Fejsbuk printskrin/Bojan Tomović

 

Naslove je punio zbog veze sa Miljane Kulić ali i kada je promenio ime i prešao u islam, što je kasnije promenio i postao agnostik.

Bipolarni poremaćaj se karakteriše promenama raspoloženja, od duboke depresije do ekstremne euforije. One se ponekad brzo smjenjuju, a ponekad pojedina faza traje danima. Izvestan broj osoba s ovim poremećajem oseća samo depresiju, sa tek povremenom tzv. maničnom fazom. A uzrok ovog stanja ne zna se sa sigurnošću.

Bojan se u intervju dotakao svoje već sada bivše koleginice, Jelene Karleuše.

Foto: ATA images

 

-Pritom je Jelena Karleša izjavila, nedavno, da psihičkim obolelim licima, obolelim osobama nije mesto na televiziji. Pa reko onda, otkud ti ženo na televiziji?

-Mislim, 30 godina si opsednuta Cecom Ražnatović. Žena je za tebe megazvezda i peva i ima hitove i sve. Otkud ti na televiziji? Hoćeš duet sa Kanje Vestom koji je priznao da je bipoloran kao i ja. Ima bipolaran poremećaj, je*iga, kao i ja. To nije grip. To ti je hormonski poremećaj u mozgu. Hoćeš duet sa njim, a pričaš da psihički oboleli ne mogu na televiziju. Pa šta si onda ti, jadna nebila?

Foto: Fejsbuk printskrin/Bojan Tomović

 

Na pitanje da li ga je to povredilo pevač je priznao da jeste.

- Jeste, to sam doživeo kao diskriminaciju i tad mi se ona zgadila i smučila. 

A da li bi joj nešo rekao kada bi sreo?

- Ništa, nije vredna toga. Ništa. Prošao bih, znaš kad kažu vazduh? Vazduh se uzdiše. Ne, ne, ne, ne, prašina. Prašina se ignoriše.

Na pitanje da li mu nedostaju nastupu, euforija, publika, Bojan je odgovorio:

- Ne, nimalo. Nimalo, veruj mi. Pijane budale? Gazde prevaranti? Menadžeri, oni nekakvi lupeži i bahati vlasnici klubova kojima praziluk iz gu*ice viri, a oće da te zeznu. Ma kakvi. Ne, zbog toga sam pre vremena i flipnuo. Ne, nimalo mi ne nedostaju.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".