Бојан је испричао да му је мајка често завршавала са високим притиском због њега али и како јој је знао пребацити да је требала да изврши абортус када је са њим затруднела, јер како каже да њега нема свима би било лаксе.

Фото: Фејсбук принтскрин/Бојан Томовић

 

Наслове је пунио због везе са Миљане Кулић али и када је променио име и прешао у ислам, што је касније променио и постао агностик.

Биполарни поремаћај се карактерише променама расположења, од дубоке депресије до екстремне еуфорије. Оне се понекад брзо смјењују, а понекад поједина фаза траје данима. Известан број особа с овим поремећајем осећа само депресију, са тек повременом тзв. маничном фазом. А узрок овог стања не зна се са сигурношћу.

Бојан се у интервју дотакао своје већ сада бивше колегинице, Јелене Карлеуше.

Фото: АТА имагес

 

-Притом је Јелена Карлеша изјавила, недавно, да психичким оболелим лицима, оболелим особама није место на телевизији. Па реко онда, откуд ти жено на телевизији?

-Мислим, 30 година си опседнута Цецом Ражнатовић. Жена је за тебе мегазвезда и пева и има хитове и све. Откуд ти на телевизији? Хоћеш дует са Кање Вестом који је признао да је биполоран као и ја. Има биполаран поремећај, је*ига, као и ја. То није грип. То ти је хормонски поремећај у мозгу. Хоћеш дует са њим, а причаш да психички оболели не могу на телевизију. Па шта си онда ти, јадна небила?

Фото: Фејсбук принтскрин/Бојан Томовић

 

На питање да ли га је то повредило певач је признао да јесте.

- Јесте, то сам доживео као дискриминацију и тад ми се она згадила и смучила. 

А да ли би јој нешо рекао када би срео?

- Ништа, није вредна тога. Ништа. Прошао бих, знаш кад кажу ваздух? Ваздух се уздише. Не, не, не, не, прашина. Прашина се игнорише.

На питање да ли му недостају наступу, еуфорија, публика, Бојан је одговорио:

- Не, нимало. Нимало, веруј ми. Пијане будале? Газде преваранти? Менаџери, они некакви лупежи и бахати власници клубова којима празилук из гу*ице вири, а оће да те зезну. Ма какви. Не, због тога сам пре времена и флипнуо. Не, нимало ми не недостају.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".