Светлана Цеца Ражнатовић проговорила је о снимању нове сезоне музичког такмичења „Звезде Гранда“, али се и дотакла своје деце, као и свадбе Анастасије Ражнатовић са Немањом Гудељом о којој медији пишу.

- И за нас, чланове жирија је све ново. Јуче смо урадили једну емисију и било нам је забавно, ново и другачије. Промене свима пријају, тако да видећемо, ја се надам да ће се и публици допасти - рекла је Цеца и открила да ли ћемо у новој сезони имати више вербалних дуела између колега у жирију.

Фото: АТА имагес

 

- Не могу ништа унапред да вам кажем, то је све ствар тренутка. Ми се ни око чега не договарамо, све реакције су спонтане. И како се десе тако их продукција емитује.

Анастасија Ражнатовић, ћерка фолк звезде се недавно удала у најужем кругу људи, а многи жељно ишчекују велику свадбу. Ипак, иако медији пишу да ће бити приређена два весеља, Цеца истиче да још није обавештена о томе.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/разнатовицанастасија

 

- Престаните да причате о свадби, каква свадба када ја нисам обавештена о свадби! Не зна се још увек када ће бити организована, видећемо.

Како Вељко има меч у Јагодини 22. септембра, Цеца признаје да очекује победу.

„Очекујем победу. Веома се дуго спрема за то, напорни су му тренинзи. Улаже максимално себе у тај спорт и очекујем да ће победити. Ја сам наравно навијач али и мајка навијач. Ја никад не могу да будем мирна и да посматрам меч. Ми умремо, живимо, умремо, живимо, и тако док траје меч. Преживела сам и до сада, преживећу и ово. Шта да се ради, такав је живот.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".