Kao bomba odjeknula je vest da se glumica Marija Karan navodno udaje za Marka Gvozdenovića, sina crnogorskog političara Branimira Gvozdenovića, kao i da ju je on verio. Prosidba se navodno odigrala nedavno u Crnoj Gori gde je par bio na odmoru, međutim sada je usledio obrt!

Marko Gvozdenović je u izjavi za medije demantovao ove navode - "Ova informacija nije tačna. Nemam apsolutno nikakve veze s Marijom Karan. Nejasno je zašto to neko plasira. To su iz nepoznatog razloga zlonamerne i netačne informacije. Ja nemam nikakvu komunikaciju sa osobom sa kojom me povezuju", rekao je Gvozdenović za CDM.

Marko je sin jednog od najkontroverznijih crnogorskih političara Branimira Gvozdenovića, koji je inače bivši ministar u Vladi Crne Gore iz perioda vlasti Mila Đukanovića i njegove stranke DPS. Mlađi Gvozdenović prema pisanju crnogorskih medija, već nekoliko godina uspešno se bavi građevinskim biznisom i osnivač je i vlasnik kompanije "Iron Investments and Advisory".

Kao i Marija ima brak iza sebe, on se na leto 2022. godine oženio, a glamurozna svadba organizovana je na plaži Galija kao i u hotelu Hilton. Gala proslava okupila je više od 300 zvanica među kojima i veliki broj političara, uticajnih i moćnih ljudi iz svih zemalja bivše Jugoslavije, preneo je "Story".

BONUS VIDEO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".