Darko Lazić nikako da prežali što mu sin Aleksej, kog je dobio s bivšom verenicom Marinom Gagić, nije bio prisutan na svadbi koju je organizovao sa sadašnjom suprugom Katarinom. Ćerka iz prvog braka s Anom Sević, Lorena, bila mu je tu i ludo su se proveli - zajedno s pevačicom i njenim izabranikom Danielom Nedeljkovićem.

Međutim, što se Gagićeve tiče, nije još svanuo taj dan kad mogu da se okupe i u miru provode vreme.

Foto: Instagram printskrin/gagic_marina, ATA images

 

 

- Marinu sam pitao, znam da ona svakako ne bi došla na svadbu, ona je u drugom fazonu... Izrevoltirana je iz ne znam kog razloga. Rekao sam joj: „Dobro, neka Aleksej dođe, to je moj sin, tu će biti i Lorena", ona je rekla kao: „Dobro, nikakav problem, okej". I, dan pred svadbu, otišao sam po svoje odelo i njemu (Alekseju) sam kupio isto takvo. Zvao sam je da izađe da joj dam odelo, ona kaže: „Za šta, bre odelo". Rekao sam: „Pa za Alekseja, za svadbu". Ona je tu meni odbrusila: „Kakva, bre svadba?!" Sad citiram njene reči, neka se ljuti koliko hoće, jer vidim da je oplela po meni po novinama kako ona nije dobila pozivnicu... - počeo je Lazić u emisiji „Moj dan, Blic dan", pa nastavio:

- Pa, druže, ne možeš da dobiješ pozivnicu kad nisi dobra, da si normalna dobila bi pozivnicu. Ja je pitam: „Kako misliš kakva svadba?" Rekla je: „Ne dolazi u obzir, ne može dete na svadbu". Reko' daj, Marina, nemoj da me zezaš, čoveče, to su gluposti, meni to znači. Rekla je: „Baš me briga za tvoju svadbu" i spustila mi slušalicu.

Foto: ATA images

 

 

Pevač se ni ovde nije zaustavljao, očito još pod utiskom toga što mu naslednik nije bio tu kada je izgovarao sudbonosno „da" ženi koju voli.

- I ja kažem, hajde, dobro, polako, jutro je bilo, tokom dana će proći. Kad ono ma kakvi, ništa. I pokušam ponovo da zovem, kažem: „Okej, ako si ti besna, ali to dete ne zna ništa, on nema ništa sa tim..." Trebalo je i on da bude tu, glupo je da kažem, ali da Lorena bude tu, a on ne... Bilo bi mu i zanimljivo, tu je bilo dosta dece, bilo je lepo... Ja bih voleo da je i Marina bila tu, stvarno nemam ništa protiv, čak ni Kaća ne bi imala ništa protiv... Samo se odjednom okrenula, da li joj je neko napunio glavu, ne znam... Za ubuduće želim da imamo normalan i korektan odnos, to kažem sad javno, zbog tog deteta. Jer to dete ne sme da oseti trunku negativnosti - naglasio je on.

 

FOTO: Printskrin / Jutjub/ Amidži Šou

 

 

Na pitanje voditeljke kako se osećao tog dana zbog Aleksejevog odsustva, odgovorio je:

- Kako mogu da se osećam? Ja sam celu svadbu preplakao, emocije su mi se pomešale i bes i sreća i sve... Ali malo je prošlo od našeg razvoda, proći će i to. I to će jednog dana doći na svoje. Svi ćemo mi jednom sedeti zajedno - siguran je.

Potom, objasnio je kada inače viđa svog naslednika.

- Alekseja viđam ponedeljkom i sredom. Video sam ga posle venčanja. Tako smo se sudski dogovorili. Mada kada Sunce sija lepo, onda može i neki drugi dan, a kada ne sija Sunce, onda mora striktno ponedeljak i sreda i kako je sud odlučio.

Zatim, u okviru iste emisije, pevačeva supruga otkrila je u kakvim je ona odnosima s Marinom Gagić.

Foto: Printskrin Instagram/_katarina_24

 

 

- Iskreno, meni je jako neprijatno kad slušam ovo, jer ne volim da se mešam u njihov odnos. Ja sam sa Marinom u dobrom odnosu... Kada je Darko bio u bolnici, Marina je bila na moru, ja sam tada čuvala Alekseja. Nas dve smo najnormalnije komunicirale. Nemam nikakve nesuglasice sa njom. Svi očekuju da ću ja nešto loše da kažem, ali ne. U suštini, volim da je Darko srećan, a on je srećan kada je sa svojom decom. I moje zaduženje je da se ta deca osećaju dobro kada su kod nas i mislim da to dobro obavljam. I stvarno se trudim da budu srećni kada su god nas, tada je on srećan, pa i ja - istakla je s osmehom Katarina u pomenutoj emisiji.

BONUS VIDEO: