Jelena Karleuša nedavno je održala veliki nastup u Beogradu na vodi, organizovan u svrhe promocije albuma „Alfa" i „Omega". Sada, strpljivo čeka subotu kada će njen šou biti prikazan i na televiziji i to u isto vreme kad i „Zvezde Granda", gde je nekada žirirala.

Foto: ATA images

 

 

Objavivši na društvenim mrežama jednu svoju fotografiju, međutim, dotakla se upravo te situacije pa istakla kako veruje da će sama imati značajno veću gledanost nego poznato takmičenje.

Po napuštanju jedne od odlučujućih stolica, podsećanja radi, Karleuša je „prorekla propast" svojim tadašnjim saborcima. Sada je otišla i korak dalje u „prozivkama", ističući kako je mislila da se „Zvezde Granda" više i ne prikazuju.

Foto: Tviter printskrin/@karlinbitch

 

 

- Opet ja kad shvatim da ću u subotu sa šou promocijom „Alfa" i „Omega" sama imati veću gledanost od „Zvezda Granda" (mislila sam da se to više ne emituje) - napisala je ona na Tviteru, pa pokrenula i pravu lavinu komentara onlajn.

Podsetimo, u isto vreme emitovanja prve epizode nove sezone „Zvezda Granda", Karleušin šou biće prikazan na šest nacionalnih televizija u regionu.

BONUS VIDEO: