Јелена Карлеуша недавно је одржала велики наступ у Београду на води, организован у сврхе промоције албума „Алфа" и „Омега". Сада, стрпљиво чека суботу када ће њен шоу бити приказан и на телевизији и то у исто време кад и „Звезде Гранда", где је некада жирирала.

Фото: АТА имагес

 

 

Објавивши на друштвеним мрежама једну своју фотографију, међутим, дотакла се управо те ситуације па истакла како верује да ће сама имати значајно већу гледаност него познато такмичење.

По напуштању једне од одлучујућих столица, подсећања ради, Карлеуша је „прорекла пропаст" својим тадашњим саборцима. Сада је отишла и корак даље у „прозивкама", истичући како је мислила да се „Звезде Гранда" више и не приказују.

Фото: Твитер принтскрин/@karlinbitch

 

 

- Опет ја кад схватим да ћу у суботу са шоу промоцијом „Алфа" и „Омега" сама имати већу гледаност од „Звезда Гранда" (мислила сам да се то више не емитује) - написала је она на Твитеру, па покренула и праву лавину коментара онлајн.

Подсетимо, у исто време емитовања прве епизоде нове сезоне „Звезда Гранда", Карлеушин шоу биће приказан на шест националних телевизија у региону.

БОНУС ВИДЕО: