Aleksandra je u braku sa Filipom Živojinovićem i  važi za jednu od najtraženijih i najlepših na estradi. 

Odrasla je u Belom Manastiru, gde je živela sa majkom Borkom Mihajlović posle razvoda od njenog oca i dedom koji nažalost više nije živ. 

Borka se takođe bavi pevanjem, a taj talenat je prenela i Aleksandri.  Prijovićka je popularnost stekla tokom učešća u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a kako je više puta isticala, sve što je postigla, duguje upravo svojoj majci.

- Verovatno je njoj kao i svakom detetu falio taj roditelj, kada je tamo, falim ja, kada je obrnuta situacija fali tata. Zajedništvo je mnogo lepa stvar, ali kada nešto ne ide kada nije išlo, tako je moralo biti. Sada je odrasla, razume sve i prihvatila je to. Za svoje dete svaki roditelj je svašta u stanju da uradi jer ne da na svoje dete. Ja sam hrabra žena, oduvek sam bila hrabra i bila borac i dan danas bih tako postupila iako se i udala i hvala Bogu ima svoj brak i sve, ne dam na nju - kaže Borka i dodaje:

- Jednog dana me verovatno kao i svih nas neće biti ali ispunila je sva moja očekivanja. Sve. Hvala Bogu na svemu, ne radi uspeha koji je postigla, da me ne shvatite pogrešno, što je ona sada zvezda, ne, nego kao jedna devojčica, kao moje dete, kao jedna osoba je ispunila moja očekivanja, mogu to da kažem - zaključila je za kraj Borka, majka Aleksandre Prijović.

(Alo)

BONUS VIDEO: