Policija u Sremskoj Mitrovici je potvrdila da je pronađeno telo nepoznatog muškarca i da se za počiniocem intenzivno traga.

Naime, kako se saznaje, policija traga za osobama koje su u utorak 26. septembra na ulazu u selo Batrovci nasrnuli na dva mladića, a jednog od njih, devetnaestogodišnjeg mladića sa Kosova, izboli su nožem nasmrt.

- Video sam muškarca i grupu ljudi koja se našla na putu pred granicom i muškarca da trči. Nešto kratko nakon toga između kamiona ugledao sam drugog mladića koji je pao. Nisam bio siguran šta se dešava a mi uglavnom ne izlazimo iz kamiona na ovom delu puta, pogotovo noću jer u okolini ima migranata koji se sakrivaju. Policija je došla oko 22 sata, priča vozač kamiona iz Bosne.

Muškarac dotrčao do granice i tražio pomoć

Detalji još nisu poznati, a kako se saznaje ova dva napadnuta muškarca su sa Kosova i Metohije. Prešli su granični prelaz “Batrovci” i krenuli peške u pravcu sela. Jedan od njih je uspeo da pobegne grupi napadača, koje su, kako nezvanično saznajemo ova dva muškarca napali verovatno noževima. Muškarac (35) koji je uspeo da pomogne dotrčao je do granice i tražio pomoć.

Patrola je krenula da pretraži deo puta, na kome su nažalost pronašli mladića (19) kome više nije bilo pomoći.

Mladić je imao nekoliko ubodnih rana na telu.

Muškarac koji je uspeo da pobegne prebačen u policijsku stanicu u Šidu, gde je prepoznao jednog od napadača. Kako saznajemo policija intenzivno traga za migrantom iz Avganistana.

(Ozon)

BONUS VIDEO: