Aleksandra Nikolić i njen bivši dečko Filip Car čekaju devojčicu, a buduća mama je otkrila i koje ime planira za mezimicu.

Aleksandra se sinoć uključila u lajvu na TikToku, gde je među pitanjima bilo i da li ima već spremno ime za devojčicu.

FOTO:ATA images

 

 

- Pa imam jednu želju. Jako bih volela da se zove Talija, meni je to prelepo. Ma nema šta, tako će se zvati - rekla je ona.

Nakon ovoga, fanovi su u komentarima ostavljali ime Talija kao i emotikone srca, te nema sumnje da se mnogima sviđa Aleksandrin izbor.

Podsetimo, Aleksandra je otkrila i da će se boriti na sve načine kako bi devojčica imala sve.

- Zbog nje ću se boriti i izdržati sve jer će moja preslatka devojčica imati sve - rekla je ona.

Aleksandra je potom prokomentarisala Filipa Cara.

- Filipa ne bih da komentarišem, on je nečovek za mene i monstrum, i da umre, ne zanima me. Želela sam da budemo u korektim odnosima, ali to je džabe. Od njega ne tražim apsolutno nista - rekla je ona.

Aleksadra je otkrila i da se ipak trudi da bude srećna.

- Ne nerviram se, trudim se da nekako izguram sve ovo. LJudi desilo se nešto prelepo, nešto što sam uvek želela, jako sam srećna iako okolnosti nisu najbolje, iako je otac takav nažalost. Ja sam saznala par sati pre emisije sa Anom Ćurčić, gospodin je bio upućen u sve - rekla je ona.

Foto: ATA images

 

 

Nikoliećeva je otkrila i da nikada nikome ne bi poželela da bude u vezi sa Filipom.

- Ja sebe ne vidim pored takvog čoveka, i ne bih ni jednoj osobi na svetu poželela takvog muškarca. Neću učiti dete da ne voli tatu, kad poraste neka radi šta želi. Nisam ovo želela naravno, ali desilo se i šta je tu je, sama ću odgajati dete naravno - otkrila je ona.
Podednica Zadruge se potom osvrnula na Filipove izjave.

- On je navikao da se čupa preko mene, ali ovog puta neću dozvoliti jer nisam dužna. Ta politika, meni je dete najbitnije neka zaboravi - istakla je ona.

BONUS VIDEO: