Gde je zabava i gde su najlepše žene na svetu, tu je najveći zavodnik među fudbalerima - Marko Borijelo.

Napadač se uvek maksimalno trudio da uživa u životu, koji ga u ranom detinjstvu nimalo nije mazio.

- Mog oca je ubila mafija kada sam imao deset godina. Pozajmio je novac jednom čoveku iz "Kasalesi klana" i taj tip nije hteo da mu vrati novac kada je otac tražio nazad. Bio je to Paskuale Sentore, bivši gradonačelnik - drhtavim glasom je prepričavao Borijelo u jednoj emisiji.

Otkrio je da mu je fudbal pomogao da se izbori sa ubistvom oca.

- Moja majka je odgajila dva brata i mene. Fudbal me nije spasao, fudbal mi je pomogao da se lakše nosim sa očevom smrću, zbog ove igre sam dobio odlučnost da se izborim za nešto važno u životu - otkrio je Borijelo.

 

 

Odrastanje u siromaštvu ostavilo je brojne ožiljke.

- Živeli smo u u San Đovani Tedućiju, tamo je bila najveća koncentracija gangstera... Ne mogu da kažem da je to bilo odrastanje kao u džungli, ali nije bio ni Diznilend.

Marko je u svojoj 36. godini potpisao za 15. klub u karijeri. Igrao je za najbolje italijanske klubove Milan, Juventus, Romu... Bio je i reprezentativac Italije, a ostaće upamćen kao najveći zavodnik među italijanskim fudbalerima.

Kažu da su u Italiji dve stvari sigurne. Prva je da će Juventus biti šampion, a druga da će Borijelo biti sa nekom lepoticom top klase.

 

 

Jedna zanimljiva anegdota vezana za Markove zavodničke sposobnosti dugo se prepričavala u Italiji.

Naime, posle jedne utakmice izašao je sa saigračima u diskoteku. Odjednom mu je prišlo pet devojaka i gospodin je nestao na nekoliko sati. Niko nije znao gde se nalazi. Posle nekog vremena se vratio. Košulja mu je bila raskopčana, a kosa raščupana. Svedoci kažu da ga tako umornog nisu videli ni nakon najgorih treninga za vreme letnjih priprema.

 

 

 

 

Na njegov šarm je pala i jedna Srpkinja. Reč je o poznatoj manekenki, glumici i voditeljki - Nini Seničar.

Ova zanosna Novosađanka imala je burnu vezu sa italijanskim golgeterom. Ninina i Markova veza otpočela je u tajnosti još početkom 2009. godine, a bili su osam meseci zajedno.

Foto: Profimedia

 

- Ta veza se zapravo zasnivala samo na strasti, to je kao jaka droga od koje nisam mogla da se odviknem. Zbog te veze sam izgubila čak i prijatelje. LJudi su mi govorili da treba da okončam vezu sa Markom, ali ja nisam znala kako. Svaki put kada bih rekla “Sad je dosta” i napustila ga, prolazila sam kroz veliku krizu i posle nekog vremena bih ga ponovo potražila.

To je sve vreme više bilo neko ludilo i fizička privlačnost, jer ako izuzmemo seks, nas dvoje nismo imali ništa drugo zajedničko. Kada smo napokon raskinuli, učinili smo jedno drugom uslugu - otkrila je Nina nakon raskida sa zgodnim Italijanom.

Foto: Profimedia

 

(Kurir sport)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".